Модерен офис, какво обзавеждане да изберем

Всички модерни офиси са с изчистен дизайн и това не е случайно. В дигиталната ера количеството на използвана хартия се увеличава само при необходимост и то само в архивните помещения, но не и в работната среда. Именно затова, шкафовете губят своето значение и служат повече за съхранение на брошури, малкооборотни документи и резервни кабели, части за компютри и т.н. По тази причина, високите и големи шкафове от ПДЧ вече не са необходими, те освобождават място за въздух в офиса. Направена е крачка напред с понижаването на височината на шкафовете и тяхното отваряне в горната им част, където се съхраняват добре изглеждащи предмети или декорация. Офис обзавеждането има решаваща роля за нашата работоспособност, но какви мебели да изберем, за да може обзавеждането да има дълъг живот и офисът ни да изглежда модерен?

Концепцията за шкафовете, съхраняващи документи в голяма степен се промени. Във връзка с европейските изисквания за съхранение на документи, съдържащи лични данни, шкафовете, където трябва да бъдат съхранявани следва да са от метал със заключване. Металните шкафове обикновено са светло сиви на цвят и така не натоварват визуално офисното пространство.

Офис столове са също много важен елемент в един офис. Предлагаме много красиви и удобни столове с голяма издръжливост. Ако Вие или вашите служители са по-взискателни и искате да се чувствате удобно, може да изберете всеки един от модерните офис столове. Лесно може да разберете разликата между тях от илюстративния материал. Ако искате да получите по-подробна консултация за качеството и техните характеристики, за техните предимства, то не се колебайте да ни потърсите на телефон 0889 89 69 29.

Офис мебелите на фотосите по-долу са на известния италианския производител Styloffice. Като техен представител за България, имаме удоволствието да Ви запознаем с офис обзавеждането, което те предлагат. То е от среден до висок клас, заедно със столове и преградни стени. Ако Ви хареса някой от моделите, ще Ви предоставим допълнителна информация, обадете ни се или ни пишете на имейл: info@archimeb.com.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *